ENGO - Sterowanie ogrzewaniem

UZSTĀDĪŠANA UN KONTROLE VIENKĀRŠI!

Pareiza temperatūra mājās nodrošina komfortu, ietaupījumus un drošību. Ar mums Jums tas ir... tā vienkārši.Apsildieties ar ENGO Controls.

Par sistēmu ENGO Controls

Mūsu automātika ir vienkārša uzstādīšanā un lietošanā. Tā rūpēsies par temperatūru un saskanēs ar Jūsu mājokli. Jūs izvēlēsieties vadības veidu: vadu, bezvadu, tiešsaistes. Pielāgosiet ierīces jebkuram katla veidam un citiem siltuma avotiem.

Kam mēs esam?

JUMS, ja vēlaties taupīt enerģiju un nodrošināt sev ikdienas komfortu. Vai jums patīk kontrole? Ar ENGO Controls jūs kontrolējat savus mājsaimniecības izdevumus. Jūs dzīvojat ātri vai lēni? Mēs piedāvājam Jums izstrādājumus, kas neatpaliek no Jūsu tempa.

VIENKĀRŠI
JŪSU VAJADZĪBĀM

Jūs ietaupāt naudu... un veselību.

Temperatūras vadība samazina siltumenerģijas patēriņu. Jūs samazināties apkures rēķinus un gaisa, ko Jūs elpojat, piesārņojumu.
Tā vienkārši.

Jūsu mājoklis ir labi apsildīts.

Atšķirīgas temperatūras iestatīšanas katrai telpai nodrošinās Jums komfortu un ļaus labāk izmantot telpas bez pārkarsēšanas vai atdzišanas. Ar prieku atgriežaties mājās.
Tā vienkārši.

Jūs saņemat tehnisko atbalstu

Bezmaksas palīdzība sistēmas programmēšanā un apkalpošanā visu mūsu ierīču lietošanas laikā ir Jums vislabākā garantija mēs vienmēr esam pieejami telefoniski.
Tā vienkārši.

Jums ir piecu gadu garantija

Jūs pieņemat lēmumu bez riska. Mēs piedāvājam Jums pat piecu gadu garantiju izstrādājumiem bez nekādām papildu maksām. Mēs vienmēr domājam par Jūsu interesēm.
Tā vienkārši.

Kā darbojas
sistēma
ENGO?

Mūsu sortimentā ir vairāki kontrolieri ar tradicionālām funkcijām, taču mūsu zīmols galvenokārt ir paradīze jauno tehnoloģiju cienītājiem. Mēs atveramies uz TUYA platformu. Mobilā lietotne ENGO Smart ļauj izveidot mājas vadības sistēmu no dažādu ražotāju ierīcēm. VIENKĀRŠI pārvaldīsiet savu viedo māju.

Uzzini vairāk

KĀ IEGĀDĀTIES/span>
SISTĒMU ENGO?

Jūsu mājām labāko ierīču izvēle ir pirmais solis ceļā uz panākumiem. Sazinieties ar mūsu uzticamajiem izplatītājiem un uzstādītājiem. Arī mēs esam Jūsu rīcībā, lai Jums palīdzētu. Jums ir vajadzīga konkrēta saruna bez saistībām? Zvaniet mums un izmantojiet pilnu konsultāciju programmu VADĪBA PĒC PIEPRASĪJUMA.

VADĪBA PĒC PIEPRASĪJUMA